Sunday, January 18, 2015

Seteghess exeng

Bismillah.

Fuh. Punya lama cakap nak update blog tapi bila dah malas menguasai diri, Masyallah, geram tahap giga. Malas tu Subhanallah betul. Yang aku pulak pergi layan malas tu. Makin berlemak lah kan.

Okay. Sekarang nak cerita, i'm not in mood. Haha. Bukan sebab apa, first sebab exeng yang macam hmmmm sangat. Subhanallah. Tak tahu nak cakap macam mana. Maybe this is my first exam yang ade 2 paper sehari. So, mood swing dia sangat lah Masayallah. Stress tu Allah je yang tahu. Lepas exam nangis. Tu je lah si pqah tahu. Sedihhhhh sangat. Sampai mesej dalam group family and told them that, "Kalau lulus exam nie, kira bersyukur sangat." Then abi jawab, "Alhamdulillah sgt kalau lulus. Abi tak harap result tinggi pun dari kakak. Cukup lulus." Ya Allah. Bergenang-genang mata time tu. Bukan sebab apa, sebab rasa abi sangat faham his daughter nie. Dengan keadaan n kesihatan yang macam, i can't give the best one for my loves. I'm very sorry.

Habis cerita exam. For sure, sekarang memang tak tahu lah nak tafsir mcm mana perasaan. Swing. Hahaha.

Semalam pulak, macam terasa hati dengan seseorang. Dia act like dia care of me. But, bila tanya, dia cakap dia tak risau pun. Just taknak i sakit time exam. Tak ke sama je.? Punya ego nak mengaku care. Hish. Benci tahap giga. Bila dah jadi mcm tu, mula la rasa nak merajuk 20 tahun. Last sekali, off whatsapp sehari. Padan muka.!! Hahaha. Tapi tak dicari pun. So, pepandai la pujuk hati sendiri. Cehh. Orang punya risau kalau dia sakit ke apa, dia boleh buat selamba badak macam tu. Bencinya lah.

Sometimes,i felt like i have fight for nothing. But i never be give up of you. Coz, i know Allah always hear me. Walaupun kadang2, berwaswisufi jugak lah kan. Tapi, entah. Kuat betul getaran hati nie nak do pray and sebut nama dia dalam doa. Tak pernah miss. Gila betul. Haha. Takpe lah. Nampak sikit usahanya ye dok. Takde la berharap n menanti without apa2 usaha.

Cop, aku potpet apa sebenarnya nie.? Hahaha. Lol lah pqah. Amende lah yang kau bising nie. Astagfirullah. Haih. Malas dah padam. Layan je lah. Sebab blog nie pun, takde visitor pun. So, i dengan selamba gajahnya sesuka hati nak tulis apa. And maybe blog nie pun akan diprivatekan tak lama lagi. So, chill lah.

Have to go. Bye kesayangan sekalian alam.
Bye.!

#AfiqahRozalie
#IrbidJorda
#17Januari2015