Saturday, May 14, 2016

Hai final

Bismillah..

Assalamualaikum... Hai.. ^____^

Muka excited dapat blogging. Haha.

Aku tak tahu nak tulis apa, tapi nak tulis jugak. Haha. Kalau nak suruh cerita apa yang berlaku almost sebulan menyepi dari blog nie, memang berjela. Korang takkan mampu nak baca, sebab panjang sangat. Hehe

Btw, aku nak final lagi beberapa hari. Tapi macam biasa lah sakit datang jenguh. Cuma kali nie tak teruk sangat, maybe sebab aku layan tak layankan je. Baca selawat banyak2. Alhamdulillah, okay sikit.

Doakan tau aku okay je. Dapat jawab exam elok2. Ada 6sub sem nie. So, 6kali exam. Moga najah lah nanti. Dijauhkan dari kejahatan manusia dan syaitan yang direjam. Ameen. Mula2 sem dulu kemain bercita-cita nak dapat 4flat, dah akhir sem nie, harap lulus pun jadi lah. Syukur sangat dah. Haih, typical student.

Disebabkan aku tak tahu nak cerita pasal apa, jadinya, aku nak stop dah. Hehehe. Just taknak blog bersawang lama sangat. Cukup lah sempat sapu sikit2 habuk nie kan. Atleast tak menyepi terus.

Owh yeee. Tadi aku sempat scroll back all my conversation with someone that pernah buat aku down dan menangis seminggu. Haha. Lawak terkekeh2 aku baca. OhMy. Rasa la masa tu sangat tak matured than sekarang lah even now pun tak berapa matured sangat lagi still perlukan him to control my emotions. Haih afiqah.

Dah. Aku just nak share antara prinsip hidup aku sikit, "Tuhan sentiasa ada." So, what ever you do, just think about HIM and never lost hope k.

Okay. Have to go. Do pray for me. Bye

Owh lupa. Tak tahu kenapa semenjak dua nie mcm craving gila dengan baby omygod tak boleh tahan tengok baby rasa nak gigit pastu picit pastu kiss banyak banyak sampai penyet hahaha kbai