Saturday, February 6, 2016

Grateful. Thankful. Alhamdulillah.

Bismillah...

Such a good day today. I love it. Very much. Fall in love with nature can make me be more lovely girl. Haha. Tipuuu. Tapi ada la sikit. Rasa sifat penyayang tu lebih. >.<

Tadi aku jalan2 pantai yg masyallah best sgt. Lari2 sebab kena kejar dgn ombak. Dah rasa mcm kembali ke alam 15tahun yang lepas. Heee. For sure pantai tadi takde org sgt sebab time tu nak hujan. Tapi aku ajak jugak mijah singgah pantai. ^^,

Baru sampai pantai, aku dpt satu berita. Aku tak tahu apa yg aku patut rasa bila dapat berita tu. Nak excited ke atau biasa2 je. Hahaha. *Biar dalam hati berbunga-bunga pun.. kehkeh*

Allah tu baik sangat. Selalu time aku merajuk ke, kecik hati ke, marah ke, Allah mesti hantar sesuatu yang buat aku tak jadi nak marah sangat, tak jadi nak merajuk lama-lama, tak jadi nak kecik hati besar kuman. Serious. Allah baik dan aku percaya, Allah tengah hantar seseorang yang sangat sangat baik untuk aku :')

I'm very thankful and grateful to Allah for having him for me. Sangat sangat bersyukur.

Aku speechless sangat hari nie sebenarnya. Rasa nak menangis dengan pemberian Allah yang satu nie. Tak terucap dgn lidah dan perbuatan kot. Allahu.

Bila namanya hidup, maka putaran akan terus berjalan. Tapi, Allah ajar kita supaya tak lupa yang dalam duka dan sendu yang kita hadap, ada bahagia dan senyum tawa yang Allah sedia.

I lost my word. Hehehe

YaAllah. Permudahkan semuanya. Ameen.

Love till Jannah.

1 comment:

Siti Halimah said...

Allah memang baik pun. Kan? kalo kita ada masalah, mesti Dia tlg. Tapi kita je yg x sedar. Hem :(