Sunday, April 9, 2017

Hai.! Saya dah kahwin

Bismillah

Hai assalamualaikum....

Teruja sikit sebab dah lamaaaa menyepi dari berblogging. Bukan alasan busy lagi dah tapi malas nak log in blog pastu malas nak tulis malas semuaa lah.. 

Dekat setahun dah blog berhabuk and i'm back. Hello everyone.!!! 

Tapi kali nie kita came back bukan as single mingle lagi tau tapi dah jadi isteri orang opssss

hahahaha 

Betul lahhh tak tipuuu

I'm married now.!!! awww >.<

Sila panggil saya Mrs. Farhan ewaahhh *jejoget* 

Alhamdulillah. Baru 2bulan lebih sikit bergelar isteri kepada Muhammad Farhan Bin Fisal. Syukur dengan hadiah dari Allah nie. Sejuk mata memandang sejuk lagi tangan yang menadah doa kepada Allah. chia chia

Kita takde idea sekarang nak tulis pasal apa. Just nak infrom yang kita dah kawen je kehkehkeh gambaq pun takde lagi nie so takpe la nah. habaq saja ja dulu nnt ada kita upload nah. 

okay dah, Mrs Farhan nak meneruskan perjuangannya sebagai seorang student.

Haip.!! tugas as student tu still maintain okay even dah jadi suri hati Mr. Farhan sekarang. 

Hehehe

Kenapa ntah rasa malu pulak habaq kita dah menikah >.<

Okay semua. Nanti kita jumpa lagi tauu..

Macam biasa, doakan seketul afiqah rajin update blog lepas nie. Share ilmu2 yang bermanfaat tauu.. 

With love.

Byee

No comments: